Asker IBK G10 25.1-07.2

Her er en lite referat fra de fire siste kampene.

25.01 -2015
Asker IBK G10 – Sveiva G10
Sveiva tar tidlig ledelsen og har i utgangspunktet full kontroll hele kampen. Dog har Asker flere flotte muligheter men klarer ikke å utnytte de sjansene vi spiller oss til. Et litt ruskete forsvarspill gjr det hele ekstra vanskelig og vi taper til slutt 8-1

25.01 -2015
Bærums Verk G10 – Asker IBK G10
Før ett minutt er gått, så tar vi ledelsen. deretter både utligner Bærum og de tar ledelsen. De går opp til en 4-1 ledelse før vi scorer på nytt. Deretter er det vi som fører kampen frem til stillingen 4-4, så er det Bærums Verk som scorer, og kort etter utligner vi til 5-5. Det er ca. 4 min igjen av kampen når Bærums Verk igjen scorer. I sluttminuttet har vi en flott skuddsjanse, men desverre til side for mål. En utrolig spennende kamp som til slutt ender 6-5 i favør av Bærums Verk.

07.02 -2015
Fjerdingby – Asker
Raskt etter kampstart tar Asker ledelsen. Gutta visen en utrolig kampvilje og kjemper heroisk om hver eneste ball, både i forsvar og i angrep. Det er gøy å se hvordan de har utviklet seg. Mange flotte gjennombruddspasninger, og ikke mist er det gøy å se hvor mye bedre spilleforståelse gutta har fått i løpet av denne sesongen. Vi hadde full kontroll i gjennom begge omgangene og tilslutt endte vi med en strålende 8-2 seier.

07.02 -2015
Asker – Lørenskog
Dagens kamp nr 2 starter akkurat slik vi avsluttet kamp nr 1, og til pause ledet vi denne kampen 4-1. Kreftene og konsentrasjonen avtar litt etter hvert og Lørenskog har også litt flaks. Det bringer dem opp i ledelsen. Men etter et flott angrep omkring 30 sek før slutt, så utligner Asker. Resultat for kamp nr. 2: 5-5