Asker innebandyklubb

Tap på en dårlig dag

Det var aldri skrevet i stein at vi skulle ta våre første hjemmepoeng mot favoritten Lillestrøm, men allikevel går vi litt slukøret av banen i en kamp som preges av et forferdelig effektivt Lillestrømlag. Lillestrøm kom på andreplass i denne divisjonen i fjor, og har mål om å rykke opp, så dem hadde favorittstempelet også i Heggedalshallen.

Det starter som det ofte gjør for oss, med en i ræva. 0-1, allerede etter 1.16 min spilt.
Men vi svarer like etterpå, Robin Norstrøm banker til, assistert av Vetle Korslund og 1-1.
3 minutter senere svarer Lillestrøm nok en gang, 1-2, før vi igjen 40 sekunder etter på utligner til 2-2, ved Erik Jirving, assistert av Axel Wallin.
Men det skjer virkelig mye i starten her, for rett fra dropp, så fosser Lillestrøm framover, og vipps 2-3.
30 sekunder etter det, så er Robin Norstrøm nok en gang framme med børsa, og utligner til 3-3.
Siste som skjer i første periode er nok en scoring til Lillestrøm, samt en utvisning hvor vi ikke klarer å utnytte overtallspillet, som vi for så vidt hadde 4 stk av i første periode.

2. periode starter mer forsiktig, og er ikke så veldig mye å skrive hjem om. Vi utligner nok en gang, som vi alltid har gjort i kampen hittil, ved Robert Kyllo, assistert av Robin Gabrielsson. Kyllo sin første scoring på seniornivå, og den satt i vinkelen! En skikkelig juniorkombo der altså! Deilig å se!
Lillestrøm rekker å score 5 sekunder før andre periode er over og går i garderoben med ledelsen 4-5.
I andre periode kan vi notere også 4 utvisninger også. Alt for mange, men heldigvis viser det at vårt boxplay sitter ganske så godt.

Tredje periode er det Robin Norstrøm som scorer. Nummer 3 for dagen, og capsene kan fly i Heggedalshallen.
Men så kommer det som dreper kampen litt.
Lillestrøm scorer tre etter hverandre og vi henger ikke helt med. Dem har ikke mange skuddene på mål, men de er blodig effektive.
Møkkascoringer som går via bein osv, vi har sett det mange ganger før.
Robin Norstrøm setter inn et trøstemål før kampen ender 6-8, og favorittene stikker av med seieren.

Beklager for et kort og dårlig referat, det pleier å stå i stil med kampene vi spiller – og dem vinner vi som regel 😉

Nå er det bare å krumme nakken og se fremover mot 27.10, bortekamp mot Grei. Det er en stund til så ting kan finjusteres!
Neste hjemmekamp er 02.11 mot Øreåsen, klokken 15.00 – DA skal vi vinne!