Asker innebandyklubb

GREI Gjennomkjøring!

Mot Grei også, så det var litt av et ordspill…. Eller ikke..
En liten forsinket kamprapport da tabelltopp og lørdag ble feiret med en liten lagfest. Vi trenger 4-5 dager å komme oss på, men her kommer det hvertfall.

Vi møter opp «grytidlig» i Apalløkka Idrettshallen, med kampstart kl 10.30. Tre bøter blir notert; Gudem sr, Gudem jr og Jørgen Skogstad – Alle tre for å komme for sent til kamp. Det jubles i garderoben. Botkassa fylles opp!
Det som er veldig gledelig er at Frank Jaksland har tatt turen. En skadet Jonas Antonsen sitter også på tribunen, sammen med «mediaansvarlig» Niklas Karlsen.
Vi åpner kampen veldig bra. Eller vår nysignering Erik Jirving åpner kampen kanskje enda bedre. Han har spilt for Grei tidligere og vet tydeligvis hvor målet er plassert i hallen.
Det som må nevnes er at Erik pådrar seg strekk på oppvarmingen! Men så smeller det fra Jirving! 0-1, pasning fra Petter Knutsen.
3 minutter etterpå, Jirving igjen, blir spilt på blank av Alexander Jaksland.
Nøyaktig 26 sekunder etterpå velger Chris Jaksland å fyre av en kanon fra backposisjon. Den havner i nota, og dermed 0-3, etter 7 minutter spill. Pasning fra A. Jaksland.
Så scorer Grei2, 1-3.
På benken snakkes det om varmt vann i springen. Det finnes ikke varmtvann i hallen blir det påstått.
Nok om det, ERIK JIRVING! 1-4 nå! Assist fra A. Jaksland. Det er bare spilt 9 minutter! Og Erik Jirving har allerede scoret hat-trick mot gamle lagkamerater.

Men vi fortsetter å øke vi. Petter Knutsen, stjerna fra Vettre fyrer av en løskanon, men den går inn den. Mål er mål! Assist fra….. Erik Jirving!
Siste som skjer de to siste minuttene er: To scoringer til fra Erik Jirving!! 1-7 i Apaløkka Idrettshall. Assistene her kommer fra A. Jaksland og Johan Ekman!
5 + 1 av Erik Jirving etter 1 omgang, med strekk. Ikke noe annet enn imponerende!
I garderoben sitter praten lett. Siste sekretariatet sa før vi gikk til pause var at han synes Jirving skal roe seg, det blir rett og slett for mye for sekretariatet å gjøre.
Så skal det ta tid før det skjer noe i andre omgang. Men det er Grei 2 som får første scoringen.
Rett etterpå velger Chris Jaksland å score nok en gang, assistert av Petter Knutsen. 8-2. Grei 2 har lagt om spillestilen, går mer inn fysisk nå og legger igjen en mann på topp. Det gir uttelling. Dem scorer to mål med relativt kort mellomrom. Samme mann setter begge scoringene og jubler som han har vunnet Champions League og VM finalen på samme tid. KOM IGJEN, blir skreket så det ljomer i hele hallen. Nå har dem fått blod på tann. 4-8….
Men man lurer ikke en luring. Ringereven Truls Lindahl blir spilt alene mot keeper av Henrik Hegsvold. Lindahl venter ned keeper og setter 4-9! En viktig scoring i kampen!

Så scorer Grei 2 igjen. Samme mann. Navnet er Espen Evensen. Han har spilt samtlige minutter og putter sin tredje scoring for dagen. Og denne scoringen er leken. Mellom beina og opp i krysset. Vi hyller den.
Men vi har en annen spiller, nummer 79… Gjett hvem a? Erik Jirving! Assistert fra Alexander Jaksland. Det er scoring nummer Erik Jirving kommer alene, og finter ut og runder keeper som han ikke har scoret på noe annet i hele sitt liv! Keeperen ligger langflat på bakken og skjønner aldri hvordan det der er mulig. Fantastisk scoring av Jirving!

Svinger bra i hallen nå. Grei scorer. 6-10. Fire minutter svarer vi igjen, Erik Jirving nok en gang! Og nok en gang rundt keeper som er helt utspilt. Assist Chris Jaksland.
3 minutter før slutt får Grei et trøstemål til.
Vi avslutter kampen på 7-11 til oss.
Vi pådrar oss en 2 minutter, den kommer fra Truls Lindahl som får 2 minutters utvisning for «spill uten kølle»
Og det er så nydelig. Laginnsats, trøkk og vilje. Asker på topp og lørdagen venter. Helt perfekt. Veien blir lettere hjem da.

Bølgen tas selvfølgelig med de fremmøtte!
Nå retter vi blikket mot Ellingsrud borte, lørdag 13.10, kl 12.30.