Asker innebandyklubb

G13 Årets siste kamp

G13 møtte i dag Østensjø/Dverg til årets siste kamp. Asker startet veldig bra og og tok ledelsen etter snaue 30 sek. Etter at midten av perioden ble passert kom Østensjø sterkere. Og de klarte å redusere etterhvert. Og til første pause sto det 1-1. Utover i 2. periode fremsto Østensjø bare sterkere og sterkere. De var flinkere til å skyte når anledningen var der, men vi spiller litt for lite rett mot mål. Noen slurvete feilpasninger foran eget mål som motstanderen klarte å utnytte, gjorde ikke situasjonen noe bedre.

I 3. periode var Østensjø klart bedre og det virket litt som om våre spillere ikke «ga alt» lengre. Men vi klarte å score noen mål vi også. Sluttresultat: 4 – 13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *