Nittedal Wolves – Asker IBK 2
Rotneshallen
Tilskuere: 5 solgte billetter
Dommere: En mann (43) og en dame (48)

Vi var totalt 9 mann som dro oppover til Nittedal og det ble snakket tidlig om at dette kommer til å bli tungt, men ved seier ble vi enige om at Texburgern var lov på vei hjem. Vi har med oss Eskild og 4 andre Asker spillere. Jan Emil Gudem er selvfølgelig kaptein.

Vi ankommer Rotneshallen med 50 min til start, noen av gutta påstår at det er altfor tidlig og at vi kommer til å bli slitne på oppvarmingen, men det får gå.
Før vi rekker å gå inn i hallen skjønner vi hvor seriøst Nittedal Wolves tar dette, dem møter opp med overtrekksgensere, bukser, bagger med bildet av en ulv på, vi blir faktisk skremt.

Så blåses det i fløyta og kampen er i gang. Virkeligheten, oppgjørets time. Hva har tre treninger i forkant gjort det med oss? Er vi gode nok? Holder vi nivå? Hvor god er han kommentatoren fra Tv2?
Vi åpner kampen med et helt sinnsykt angrep, ruller opp og fyrer av et skudd, som dessverre reddes av keepern.
Vi begynner å få tro på det, men det viser seg at det skulle vi aldri ha gjort.
5 min ut i kampen skjer det som ikke skal skje, Nittedal opp til 1-0, skudd fra back, styring, Skogstad i buret, som vanligvis ikke er lett å lure, ble lurt. Vi er for dårlig foran egen boks.

Nittedal kjører over oss i første periode, står hele 8-0 før dommeren blåser av. Forferdelig periode.

Vi tar en peptalk, vi må være kyniske, vi må være bedre organisert bakover, fordi de gutta er ikke så gode.
Vi går utpå og fremstår i ny prakt, nå danser vi i angrep og er solide bakover.

Men dem klemmer inn noen mål opp i vinkelen, med trafikk foran mål, men vi er ikke noe dårligere, går av andre periode med 3-3, og er fornøyde.
Jonas Antonsen konkluderer med at dette skulle vi gjort fra starten av, for nå holder vi følge. Alle andre er enige. Vi kjører samme taktikken ut i tredje.

Vi gjør det bra, smeller noen baller i målet dems også, Antonsen banner og skriker på hver dropp, han har regnet på det selv; han har under 15% vunnet i droppen, ikke noe å skryte av.
Byttene er tunge, vi er slitne. Vi har 4 mann på benk. Vi pådrar oss ikke mer enn 2 x 2min, men det vet jeg vi kommer til å gjøre fremover. Men vi er gode i undertall, meget gode. Slipper ikke inn et eneste mål, samtlige ser ut som Kaptein P utpå der!

Vi takker Nittedal, dommere, sekretariat og publikum for kampen!