Asker innebandyklubb

Seier for G13 i kvartfinalen i Regionscup´n

Lederen av G13 1 div, Lørenskog, var motstandere i kvartfinalen i regionscupen.  Etter to seriekamper i 2 div i helgen som vi hadde vunnet så vi for oss at dette ville bli en tøff kamp, hvor vi måtte jobbe for å ikke få alt for mange mål mot oss. Så feil kunne vi ta!!

Første omgang starter forrykende og vi leder 5-0 etter 13 min, Lørenskog scorte rett før pause, så periode resultatet ble 5-1.  Andre periode ble litt tøffere, men vi kjempet hardt og slapp ikke motstanderen helt inn på oss, så vi gikk til periodepause med ledelse 6-4.

Siste periode starter med to raske Lørenskog mål, så da sto det 6-6. Men god jobbing fra oss og litt flaks med et selv mål gjorde at vi tok ledelsen igjen, og så satte vi inne det siste målet midtveis i siste periode. Knallhard jobbing resten av kampen resulterte i at vi tilslutt vant 8-6.

Gratulerer til alle med en kjempe innsats!