Asker innebandyklubb

Etter en «rar» kamp forrige helg var gutta (G00) tilbake og vant 10-0 hjemme

Hei,

Etter en «rar» kamp forrige helg var gutta tilbake og vant 10-0 hjemme.

1 og 2 periode (4-0) var bra men litt vekslende forsvarsspill og lite uttelling i angrep, motstanderen hadde mange skudd på vårt mål, men som før står Rene FANTASTISK som keeper i denne kampen også, all ære til Rene som redder alle skuddene fra motstanderen. 3 perioden starter med fortsatt hardt press og jobbing og da begynner vi å få uttelling for det taktisk spill og det begynner å løsne foran (6-0). Robert debuterte som spiller på G00 og spilte en taktisk og bra kamp. Dessuten hadde han bursdag «gratis med dagen» :-). Sondre var med enda han var skadet og dro opp stemmingen i garderoben, awesome captain :-)

Godt å høre at det var stemming på tribunen i 3 periode. Ha en forsatt fin helg

Mvh Søren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *