Asker innebandyklubb

Ett tap og en seier for G11 i Rommenhallen

IMG_4436-1

I dag (15/11-15) var det Rommenhallen som fikk besøk av Asker IBK G11. På programmet sto to kamper. Kamp 1 var mot Vestre Aker. En kamp som ble dominert av våre motstandere nesten igjennom hele første omgang. Til pause lå vi under 0-4. Men i andre omgang virket det som gutta hadde våknet! De løp kjempet og spilte strålende. Andre omgang ble vunnet 5-3, og selv om sluttresultatet viser et tap på 7-5, så viste gutta at de ville være med og at det er gøy med innebandy.

I kamp nummer 2 var det våre gutter som tok styringen. Det flotte spillet fortsatte og de viste en utrolig bra lagånd.Mange bra skudd og skuddforsøk. Intens løping mellom angrep og forsvar. I perioder presset de motstanderen helt over på deres egen banehalvdel (forsvaret ble noe mer offensivt enn det lagledelsen ønsket), så det glapp av og til i forsvar. Men siden de spilte så godt, så fikk de lov til å fortsett. Denne kampen endte med seier 8-3 til våre gutter.