Asker innebandyklubb

Treningshelg for G01/02/03

Da er trenigngshelgen for 01- 02 og 03 over.  To dager med trening, kamp og sosialt har vært vellykket.

Vi startet med en 3 timers trening på lørdag ettermiddag hvor Eskild og Mads hadde ansvaret. Mye fokus på skudd og en god fys økt på slutten. Etterpå var vi så heldige at Erik og Marianne åpnet huset for guttene og lokal sponsor Bama stilte med en kjempe god lapskaus, og tre foreldre bakte kaker, så det var flere gutter som sovnet raskt den kvelden.

 

Søndag startet vi klokken 0900 med en to timers økt hvor fokus var kamp. Eskild og Mads hadde fortsatt ansvaret og det synes guttene var gøy. Før kampen som begynte klokken 1230 mot BMIL så kom noen foreldre med lunch slik at vi fikk godt med påfyll av næring før kampen.

 

Eskild var dommer under kampen og Jørgen kom som assistent trener på benken. Bygdøymonolitten stilte med 02-01-00 spillere og det ble en jevn kamp, hvor de vant til slutt 6-5. Men for treningen sin del så ble det straffekonk etterpå, og den vant vi 2-0.

 

Takk til alle som stile opp og hjalp til på lørdag og søndag med alt som måtte ordnes!

 

Tror vi kan si at dette ble en suksess og at vi satser på å lage en tradisjon med en slik treningshelg før sesongstart!

 

En kommentar

  1. Erik Kyllo

    16. september 2015 at

    Kjempefin guttgjeng!! Ikke noe problem å ha dem på besøk. Og hyggelige foreldre, lagledere og trenere. Bare moro :-) Erik K.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *