Asker innebandyklubb

Bli kampsponsor


Bli med på sponsorkampSøndag 12. januar kl. 13.00 er det sponsorkamp i forbindelse med Askers kamp mot Bekkelaget i 1. Div. Øst, Menn i Heggedalshallen. Vi forventer en god kamp mellom to av topplagene i divisjonen, og for å skape ekstra blest rundt kampen vil det være showkamp i pausen og stort loddsalg med flotte premier. 
 
Slik kan din bedrift bidra
Vi søker etter kampsponsorer som bidrar med et fast beløp for hver tilskuer som kommer på denne kampen. Dere velger selv hvor mye dere ønsker å bidra med, for eksempel 5, 10 eller 20 kroner pr. tilskuer som møter opp. Vi har satt et tak på maks 200 tilskuere, slik at dere har kontroll på kostnaden.   
 
Pengene vi får inn fra kampen går til klubbens arbeid med å tilby innebandyaktivitet til alle, uansett ambisjoner og ferdighetsnivåer. 

Interessert? 
Ta kontakt, enten ved å svare på denne e-posten eller ved å ringe sponsoransvarlig Erik Jirving på 469 59 022.


PS. Ditt bidrag som kampsponsor gjelder kun denne kampen, og medfører ikke noen videre forpliktelser. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *