Asker innebandyklubb

G13 – Tränaren fattar pennan!

Hej på er, lördagen den 14/11 samlades vi vid Heggedalshallen för avresa mot Fetsund och match mot Fet IL.

Matchen startar i ett högt tempo och en stund in i första perioden kommer Fet till skott och med mycket trafik framför vårt mål så studsar bollen riktig väg för Fet som tar ledningen med 1-0. Vi fortsätter att vara duktiga i spelet med boll och kommer till flera bra avslut och kvitterar rättvist med ett välplacerat dragskott av Even. I spelet utan boll var det mycket hårt jobb och många täckta skott och visst sved dom.Vi avslutar första perioden med ytterligare ett mål och går till vila med 1-2 ledning.
Period 2
Matchen blir tätare och mer fysisk vi står upp bra och vi jobbar vidare med vårt spel och lägger fokus på riktiga saker. Vi ökar på till 1-3. Motståndarna drar senare på sig en 2 min utv och vi gör 1-4 i powerplay med god hjälp av motståndarna. Perioden slut och vi leder med 2-5.
Period 3
Fet kommer ut starkt i 3 perioden och reducerar till 3-5 och det blir lite nerv i matchen men med 2 snabba mål av Magnus och Robert så får vi en fin resa in till en välförtjänt vinst med 4-8.

Hela laget ska ha en stor eloge för sin insats och sportslig inställning. Som sagt är vi duktiga på att täcka skott men här kommer ett visdomsord:  Men som man säger blåmärken försvinner och poängen består.

Domarna som också gjorde en bra kamp kommer fram till vårt lag och säger att vi var duktiga på att lägga fokus på det vi själva kan påverka.
Mycket publik och en borta klack som stöttade våra killar på ett fint sätt.

Matchen spelades in på video av Fet IL som har lovat oss en kopia. Så då tar vi en kväll med lite mat och innebandy film. Mer om det senare.

Stolt av att vara en del av detta härliga gäng med grabbar som har en så fin gemenskap och tar vara på varandra.