Asker innebandyklubb

G13 igang etter juleferie

Jeg tror ikke Vålerenga er vant til at motstanderlagene kommer presis. Iallefall var hallen stengt når vi ankom rett før kl 1300. heldigvis tok det ikke så lang tid før det kom noen som kunne låe opp for oss. Noen foreldre var sporty nok til å hjelpe til med å rigge vant.

Kl 1400 startet kampen og den startet med 2-3 flotte angrep fra gutta våre, før Vålerenga fikk et litt billig mål. Og dermed forsvant «luften ut av ballongen». Gutta ble passive og hadde alt for lav intensitet. var det juleferien som hang igjen fortsatt? Periode 1 sluttet med ledelse til Vålerenga: 9-1.

Hva trenerteamet sa i pausen vet jeg ikke, men periode 2 var det våre gutter som var best. Mye løping, og mye høyere intensistet og ikke minst, mer resolutt inngripen i forsvar. Litt mer fysisk kontakt og ikke så mye «vifting med kølla» for å forstyrre motstandere. Denne perioden vinner vi 2-1. Resultat etter 2.periode: 10-3. I 3. periode forsetter gutta det flotte spillet, men Vålerenga er dessverre vesentlig mer effektive foran mål. 3. periode ender 3-0 i favør av Vålerenga.

Sluttresultatet ble tilslutt: 14-3