Asker innebandyklubb

G13 med ny hjemmekamp

Da har G13 vært i aksjon igjen. Denne gang mot Lørenskog 2.Det må her nevnes at de hadde med flere spillere fra Lørenskog 1 og dette var nok en medvirkende årsak til at det ble en litt strevsom ettermiddag.

I første periode henger vi godt med og jeg syntes ikke det var noen stor nivå forskjell mellom de to lagene. Mot slutten av perioden var vi uheldige og fikk kontringer mot oss når vi var i gang med med spillerbytte, og dette klarte Lørenskog å utnytte.

I andre periode starter vi også godt, men nivåforskjellene begynner å komme tydeligere frem  Lørenskog virker å være mer samspilte enn oss, men vi sloss og kjemper hele tiden.

3. periode blir omtrent som tidligere. Vi får etterhvert et «trøstemål», mens Lørenskog putter noen mål til de også.

Kampen endte til slutt 1 – 12

Nå er vi ferdige med de lagene som ligger øverst på tabellen, så nå er det bare å se fremover! Blir ikke overrasket om det er vi som tar med oss alle poengene i den neste kampen. Neste kamp er også en hjemmekamp. 18. desember – kl 1400. Det er bare å komme å heie gutta fremover!