Asker innebandyklubb

G12 Endelig i gang

Så var det endelig tid for at G12 skulle få debutere som lag. Så langt har disse gutta spilt for G13 og der har nok motstanden vært i tøffeste laget. Laget ble etteranmeldt i serien til jul og nå var tiden kommet for å komme i gang. Motstandere var BVIL/Hauger. Og for en spennende kamp det ble ! Veldig jevnspilt, og med mange sjanser til begge lag. Etter første periode burde vi ha ledet, men vi ble liggende under 0-1. Andre periode fortsatte som den første, veldig jevnt. Men det var BVIL/Hauger som klarte å få ballen i buret nok en gang. Resultat etter 2. periode 0-2. I tredje periode kom vi enda mer med i kampen og i perioder klarte vi å presse motstanderene  tilbake på banen. Men nok en gang er det motstanderene som er mer effektive foran mål. Men vi gir ikke opp og det ender etterhvert med at vi klarer å redusere. Sluttresultat: 1-3