Asker innebandyklubb

Akerselva 2 – Asker H1

Mandag den 26.10.15 så dro Asker til Grefsenhallen for å spille sesongens tredje kamp mot Akerselva 2. Vi hadde med en tropp med 13 mann som for det meste bestod av vår yngre garde, men med noen av våre eldre og rutinerte spillere. Akerselva 2 derimot stiler med 3 fulle rekker med blanding av elite spillere og en haug med svensker. Vi visste dette kom til å bli en veldig tøff kamp, men gutta ga jernet fra første dropp og viste masse energi og innsats.

Vi kommer dessverre veldig skjevt ut og får 1-0 i sekken allerede etter få minutter spilt med et skudd fra død vinkel som går oppi nærmeste kryss. Selv om gutta jobber iherdig og trøkker til i dueller så merker vi fort at det er tempoet i banespillet til Akerselva som som er dominerende sammen med gode bevegelser og skudd. Vi kommer til noen få sjanser i 1 periode, men Akerselva har marginene med seg og setter både 2-0 0g 3-0 før pause.

Etter pausen skaper vi mye mer forran Akerselva`s mål og den største sjansen er når Ray får en meget god tversoverpasning fra Eskild som han skal sette oppe i motsatt kryss, men Akerselva`s keeper vil det annerledes og gjør en superredning med skotuppen, og returen får Ray rett på køllebladet og skal hamre den i kassa, men keepren gjør nok en superman redning som hindrer oss utlikning. I denne perioden skaper vi masse 100% sjanser og har bare stang ut, mens Akerselva er effektive og setter både 4-0 og 5-0.

3 periode starter litt som 2 periode, vi skaper flere sjanser men Akerselva har en meget god keeper som rett og slett redder alt han kommer over samtidig som vi ikke har marginene med oss. Akerselva spiller fysisk, noe vi også merker veldig godt i kropp og sjel og til slutt så ender det opp med 8-0 på tavla.

Selv om resultatet ble 8-0 så synes jeg resulatatet lyver veldig med tanke på hva vi skaper av sjanser. Så vi tar med oss alt det positive fra denne kampen og jobber videre mot neste kamp 8.11.15. Da gjester Gjerdrum i Heggedalshallen.

Spillere: Erik Skultety, Håkon Gjertsen, Håkon Hansen, Ingar Martinussen, Johan Ekman, Eskild K. Nordby, Raymond Jensen, Niolai Mott, Robert Anderson, Gunnar Gullbekk, Thor A. Duprat Thorsen, Mats Lynnum Hartmann og Markus Berg

Banens Beste: Raymond Jensen