Asker innebandyklubb

Asker IBK trekker seg fra 1. divisjon

Hei alle sammen,

Endelig har sesongen startet og mange lag er veldig godt i gang med ny sesong – noe som er veldig gledelig!
Aktivteteten i hallen er stor noe som gjør at man kan se positivt på hva fremtiden bringer.

Dessverre har vi også en dårlig nyhet å komme med.
Når coronaen inntraff var det ingen som visste helt hva eller hvilke konsekvenser det får og har fått.
Vi har i en lenger periode sett oss nødt til å vurdere om vi skal trekke A-laget fra 1.divisjonsspill denne sesongen. Og nå er valget tatt; Vi trekker laget fra 1. divisjonsspill og det er selvfølgelig veldig synd.
Bakgrunnen til dette er en indre motivasjon som ikke har kommet i år som tidligere sesongen.
Vi ønsker likevel å trekke fram at det har vært noen meget gode år for Asker IBK sitt A-lag. Vi har hevdet oss i toppen av 1. divisjon og satt sammen et lag som spilte underholdende innebandy. Det skal vi være stolte av.

Nå, skal vi ha lag i seniorklassen, i både 3. divisjon og 5. divisjon så helt dødt blir det ikke.
Vi gleder oss over idrettsgleden som vises i Heggedal i yngres og vi har stor tro på en lang og god innebandysesong for de resterende lagene.

De siste ord vil jeg takke klubben, spillere, trenere, hjelpeapparat, frivillige og publikum for at dere har gjort denne reisen unik!
Vi har hevdet oss i toppen, vi har så til de grader vært på Innebandykartet, folk har snakket og vi har skapt en positiv og god omtale av innebandysporten. Vi har fylt Heggedalshallen og vi har skapt en enorm ramme rundt kampene som aldri har vært sett i 1.divisjon.
Der har vi vært i Norgestoppen!

Vi takker for nå – så skal du ikke se bort i fra at vi plutselig er tilbake!
Enn så lenge, TAKK for nå. Det har vært en sann glede!!

Jan Emil Gudem
Avtroppende lagleder, ledsager, trener og GM