Asker innebandyklubb

Nesten for G13

Askers G13 møtte Lørenskog 3 til dyst den 30.10.16. Vi har en solid spillergruppe som teller et sted mellom 15-20 spillere som i dag ville være med på kamp.Den første perioden starter opp i et forrykende tempo og spillet bølger frem og tilbake. En meget jevn periode! Den 2
. perioden starter som den første, men etterhvert klarer Lørenskog å tilkjempe seg en 2 måls ledelse, og flere ganger klarer Asker å knappe inn forspranget og utligne. Men på nytt er Lørenskog noe mer effektiv foran motstanderens mål.

I 3. periode har Asker vesentlig flere sjanser enn det Lørenskog har, men nok en gang er Lørenskog de mest effektive, og de drar til slutt i lan
d seieren 6-9.

Men det er gøy å se at gutta utvikler seg, og at spillet blir bedre og bedre. Det tar nok ikke lang tid før årets første seier blir et faktum!